Mijn ervaring als webcammodel

Graag wil ik jullie vertellen over mijn ervaring als webcam model. Ik doe dit werk nu bijna een jaar en wou dat ik eerder was begonnen met dit werk. Hoewel ik in het begin erg onzeker was over het hele webcammen, wil ik nu juist mijn ervaring als webcam model met jullie delen om werkloze vrouwen of vrouwen die wat anders willen overtuigen van hoe leuk het is als ervaring webcam model en natuurlijk dat het erg gemakkelijk geld verdienen is.

Mijn werk als webcammodel

In het begin heb ik veel getwijfeld over hoe ik te werk zou gaan achter de webcam. Ik had geen ervaring als webcam model en ben daarom gaan zoeken naar andere webcam model ervaringen. Er werd vaak vooral gepraat over zwaar erotisch werk maar ik heb hier mijn eigen draai in gevonden die ik graag met jullie deel als ervaring webcam model.

Ik werk nu 4 avonden per week. Ik begin altijd na het avondeten rond een uur of 19:00 en ga door tot mijn chatruimte leeg is en anders niet tot na 01:00. In het begin zat ik nog achter mijn computer op een bureaustoel maar ondertussen heb ik een mooie laptop gekocht die ik op mijn salontafel neer zet. Die staat gericht op de hoek van mijn woonkamer waar mijn bank staat, ik doe altijd het gordijn dicht zodat niemand andere gebouwen kan zien en daardoor kan raden waar ik eventueel woon en het geeft mij een veilig gevoel. Andere ervaringen van webcam modellen hebben mij verteld dat ze dat eigenlijk allemaal doen.

Ik zit eigenlijk altijd met een jurkje aan achter de webcam met daaronder sexy lingerie. Hoewel iedereen denkt dat mannen op zoek zijn erotisch contact, is mijn ervaring als webcam model toch vooral dat zeker in het begin van de avond mannen gewoon met iemand willen praten die zich lekker sexy kleedt.

Ik doe vaak naar mate de avond vordert mijn jurkje uit en laat af en toe mijn borsten zijn, maar ik heb nog nooit een seksuele handeling met mijzelf verricht. Ik ken dames die gewoonweg erg geil zijn en het juist leuk vinden om de mannen aan de andere kant van de webcam helemaal gek te maken. Als je echt de erotische kant op wilt, dan zal je toch ook meer in de nacht moeten gaan werken is mijn ervaring als webcam model. Hoewel ik soms ervaringen van webcam modellen hoor en vooral hun verdiensten waar ik soms jaloers van ben, denk ik dat ik het absoluut niet slecht doe qua verdiensten. Het gaat er vooral om dat je veel uren maakt, want hoewel je gemakkelijk geld verdiend is het niet zo dat je met 4 uur werk per week net zoveel verdient als een gewone burger die 40 uur per week werkt.

Ik verdien met mijn 4 avonden per week nu bijna het dubbele van wat ik bij mijn vorige werk verdiende en ik heb veel meer tijd over voor leuke dingen. Ook is mijn ervaring als webcam model dat het werk gewoon leuk is. Je hebt vaak hele lange en intieme gesprekken met mannen die graag over hun werk, gezin of andere dagelijkse dingen willen vertellen. Ik heb ook wel eens gehad dat een man even helemaal niets meer wou zeggen en van mij graag wou weten wat mijn favoriete eten was, waar ik dat leuke jurkje had gekocht en welke Disney film ik het leukste vind.

Uiteraard zit er enkele keer ook een man bij die vervelend begint te doen, maar ik kan heel gemakkelijk op een blokkeer knop drukken waardoor ik iemand zo uit mijn chat kan verwijderen. Ook is mijn ervaring als webcam model dat wanneer je iemand aanspreekt op hun gedrag ze vaak direct al stoppen met vervelend doen.

Hoe werkt webcamwerk precies?

Het is volgens mij goed om te vertellen hoe webcam werk echt werkt. Ik log in op de website en maak een verbinding met mijn laptop zodat mijn webcam op de website verschijnt. Mannen moeten een account aanmaken en hun betalingsgegevens invullen om in te kunnen loggen op mijn webcam. Het mooie is dat je meerdere mannen tegelijk kunt laten inloggen op jou webcam, waardoor je dus vaak met 4 of 5 mannen zit te chatten en dan begint de kassa flink te rinkelen kan ik je vertellen uit mijn ervaring als webcam model.

Verdiensten webcammodel

Zoals ik eerder al vertelde verdien ik nu ongeveer het dubbele van wat ik bij vorig werk verdiende. Er zijn een aantal punten wat je kunt leren van mijn ervaring als webcam model, want in het begin deed ik eigenlijk maar wat.

In het begin had ik geen vast rooster voor mezelf gemaakt en ging ik maar aan het werk als ik daar zin in had. Mijn ervaring als webcam model is dat de bezoekende mannen in mijn chat heel vaak dezelfde zijn. Daarom is het handig als zij weten wanneer je aan het werk bent, anders ben je een klant zo kwijt aan een ander ervaring webcam model is mijn ervaring. Ook is mijn ervaring als webcam model dat je naast een vast rooster ook duidelijk bent aan je klanten wat je wel en niet toe laat. In mijn geval laat ik een beetje geil praat toe, omdat ik daar stiekem ook wel van houdt, maar ik ga niet in op verzoeken om seksuele handelingen met mezelf te verrichten. Mijn ervaring als webcam model heeft me vooral geleerd dat je niet te snel de mannen moet geven wat ze willen, want zodra ze je borsten of kruis hebben gezien gaan ze weg. Begin dus altijd een gesprek en houd ze zo lang mogelijk bij je, want hoe langer ze met je chatten hoe meer je verdient!

Een ander webcam model ervaring die ik met jullie wil delen is dat het werk vooral gewoon leuk is, je komt in contact met eigenlijk altijd vrolijke mannen die er naar uit kijken om weer met je te chatten (erg goed voor je zelfvertrouwen kan ik je vertellen) en je verdient ook nog eens lekker. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet doet en toe laat en bent baas over je eigen werkplek en werktijden. Zolang mijn chatruimte iedere keer nog volstroomt met mannen ga ik in ieder geval zeker niet op zoek naar een andere baan!