Thuiswerk vooral in trek bij dames

Thuiswerk is van alle tijden, maar is tegenwoordig door het internet veel gemakkelijker geworden. Iedereen kent waarschijnlijk van 10-20 jaar geleden nog wel iemand die hele pakketten kreeg thuis gestuurd als thuiswerk. Die pakketten bevatten destijds vaak allemaal kleine onderdelen die je in elkaar moest bouwen of bij elkaar moest zoeken. Tegenwoordig is thuiswerk vooral online via het internet en vooral bij dames is thuiswerk enorm in trek.

Zo heb je veel verschillende vormen van thuiswerk op het internet. Doordat vrouwen ook tegenwoordig nog vaak meer thuis zijn dan mannen om het huishouden te doen of om op de kinderen te passen, zijn er veel meer vrouwen dan mannen die thuiswerk verrichten. Vaak wordt er goud beloofd op websites die thuiswerk aanbieden, maar 9 van de 10 websites die thuiswerk aanbieden hebben maar enkele opdrachten liggen.

Zo zijn er websites waarbij je geld kunt verdienen met het klikken op advertenties en het lezen van e-mails vol met advertenties. Deze e-mails zijn vaak maar €0,01 per e-mail en als je er 2 op een dag krijgt is dat al veel. Aan het einde van het jaar heb je dan dus precies €7 verdient met thuiswerken. Het enige thuiswerk via het internet waar je echt goed kunt verdienen is het werken als webcam model.

Erotisch thuiswerk, de taboe is onderhand wel verdwenen.

Hoewel er een aantal jaren geleden nog een groot taboe lag op werk als webcam model, is het werk steeds meer een geaccepteerd beroep. Daarnaast liggen de verdiensten nog steeds erg hoog, waardoor je ook daadwerkelijk een goed maandelijks inkomen kunt vergaren met thuiswerk als webcam model.

Hoewel er ook echt wel een aantal nadelen aan het thuiswerk als webcam model zijn, zijn er eigenlijk veel meer pluspunten aan het werk als webcam model. Het grootste nadeel wat vaak geassocieerd wordt met het werk van een webcam model is dat het prostitutie is of dat je in de porno werkt, terwijl je als webcam model toch echt iets heel anders aan het doen bent.

Als webcam model ben je eigenlijk altijd gewoon een gezellige vriendin waar mannen mee willen praten en naar willen kijken. Het allermooiste aan het thuiswerk van een webcam model is dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet. Of je nu dik of dun bent of klein of oud, als vrouw zijn er altijd mannen die je leuk vinden en graag betalen om jou achter de webcam te zien zitten. Mannen zijn niet altijd op zoek naar het perfecte plaatje, maar zoeken juist naar een vrouw die lijkt op de buurvrouw of hun vrouwelijke collega.

Het allerbeste aan het thuiswerk van een webcam model, is dat je eigen baas bent. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, hoe je werkt en waar je – in je eigen huis – werkt. Je bepaalt zelf of je overdag wilt werken of juist in de avond of nacht en je bepaalt zelf hoe je werkt. Hierbij moet je denken aan dat je zelf bepaalt of je in lingerie achter de webcam gaat zitten om mannen op te winden of dat je juist in een sexy jurkje achter de webcam gaat zitten om lekker met mannen te chatten.

Veel geld verdienen

Er wordt vaak gedacht dat je alleen maar goed geld kunt verdienen als je seksuele handelingen met jezelf verricht van achter je webcam, maar je ook als ‘gewoon’ thuiswerk webcam model kun je erg goed verdienen. Mocht je bang zijn voor je privacy, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen je lichaam in beeld te laten verschijnen en wel seksuele handelingen te verrichten.

Vaak zijn mannen echter gewoon op zoek naar een vrouw om mee te chatten en vinden ze het extra leuk als de vrouw achter de webcam haar best heeft gedaan voor hem om er leuk uit te zien. Daarnaast is het ook weer niet zo erg om af en toe je borsten te laten zien als een man al uren betaald om met jou te praten. De gesprekken die je over de chat hebt met een man kunnen werkelijk waar over van alles gaan. Soms willen de mannen inderdaad een erotisch gesprek, maar vaak willen ze ook gewoon praten over hun zeurende vrouw of hun baas op het werk die vindt dat hij alles verkeerd doet. Zoals gezegd, daarom ben je als webcam model eerder een goede vriendin voor ze dan een lustobject en is het als thuiswerk eigenlijk heel leuk om te doen.

Een groot voordeel van het thuiswerk als webcam model, is dat je zelf bepaalt waar je werkt in je huis. Wil je gewoon lekker vanuit je stoel achter de computer werken, of wil je juist lekker op de bank liggen en vanaf je bank werken? Ook is het thuiswerk als webcam model extra gemakkelijk geworden door de opkomst van laptops en tablets. Hierdoor ben je veel mobieler en kun je gewoon je laptop oppakken en die neer zetten waar jij wilt om zelf te bepalen vanaf waar in huis je thuiswerkt. Je kan zelfs met de moderne smartphones van tegenwoordig met je smartphone je thuiswerk als webcam model verrichten. Hier bestaan speciale applicaties voor zodat je heel gemakkelijk met je smartphone kunt inloggen op de webcam website en kunt verdienen met je telefoon in je hand.

Het grootste voordeel van thuiswerk zijn de verdiensten

Het allergrootste voordeel aan het thuiswerk van een webcam model is natuurlijk de verdiensten. Doordat je werkt met een chatruimte, kunnen er meerdere mannen tegelijk inloggen en betalen om jou webcam te zien en om met je te kunnen praten en chatten. Vaak betekent dit dat je met wel 5 mannen tegelijk aan het chatten bent en die 5 mannen betalen allemaal per minuut om jou te zien. Ook hoef je niet meer lang te wachten totdat je uitbetaald krijgt, je krijgt namelijk 3 keer per maand uitbetaald waardoor je niet meer weken op je loon hoeft te wachten.