Thuiswerk

Thuiswerk en de bijbehorende flexibele werktijden.

Ooit wel eens nagedacht over de uurtjes die je elke week weggooit met helemaal niks doen? Stel je hebt een baan, je werkt 24 uur in de week, maandag en dinsdag 8 uur en woensdag en donderdag 4 uur. Je sport ook nog om je figuur in vorm te houden, spreekt regelmatig met vrienden of vriendinnen af, en dat doe je vaak in de avonduren of weekenden.

Wat doe je met al die andere tijd? Je zit op de bank, maakt wat schoon, natuurlijk, je verveelt je niet direct. Maar wat nou als je dagelijks tussen je werk of andere bezigheden, die loze uurtjes zou vullen met thuiswerk? Wanneer je zelf wilt?

Werkgevers gaan steeds meer naar het ‘nieuwe werken’ principe toe. Niet alleen omdat het reiskosten scheelt en de werknemers niet meer in de file hoeven staan. Ook omdat ze zien dat het niet meer in onze maatschappij past om mensen in een vast 9 tot 5 keurslijf te drukken. Als jij aan het werk bent zijn de winkels open, maar wat nou als jij naar de winkel moet? Jammer, je moet vrij nemen, dat gaat ten koste van je vakantie, je bent moe, uit je ritme, burn-out.. etc. etc.

Stop! Iedereen is gebaad bij flexibele werktijden, geen of korte reistijden en dit drukke bestaan met veel prikkels als social media invulling kunnen geven zodat je sociale prive leven niet lijdt onder evenals je werk.

Meer dan genoeg redenen om na te denken over thuiswerk, niet alleen wanneer je nog geen werk hebt maar juist ook wanneer je al wel werk hebt! Het is zo gemakkelijk om thuiswerk een plekje te geven in je (drukke) agenda. Juist omdat JIJ in de lead bent, jij hebt de controle over de tijden waarop je wel of niet wilt werken. JIJ hebt de controle over hoe veel tijd je besteed aan je thuiswerk en dus ook de controle over hoeveel jij die periode gaat verdienen. Hoe langer en hoe meer je werkt, hoe meer centjes er binnen zullen komen.

Nu is het natuurlijk niet zo dat alle thuiswerk werkgevers je oneindig door kunnen betalen, niet iedere werkgever heeft buget om jou als je helemaal door zou slaan en 20 uur per dag zou werken, dit af te tikken. Maar toch is er thuiswerk te vinden waarbij dit geen probleem is. Bijvoorbeeld als chatoperator of als webcammodel. Simpelweg omdat elk gewerkt uurtje de werkgever direct geld oplevert en jou dus ook, je zou bij wijze van elke dag 24 uur kunnen werken en oneindig veel geld kunnen verdienen.

De voor- en nadelen van thuiswerk

Dat het werken vanuit huis meer voor- dan nadelen heeft kon je al wel opmerken uit bovenstaande tekst, maar toch,  even kort door de bocht, echt nadelen heeft thuiswerk gewoon weg niet. Er zijn echter wel zaken waar je rekening mee moet houden en valkuilen waar je niet in moet stappen. We sommen ze voor het gemak even voor je op.

Er vanuit gaande dat je voor een betrouwbare partij kiest (op onze website vindt je de partij waarvan wij denken dat dit de enige betrouwbare is die netjes, veel en snel betaald) gaan we even uit van de functie als webcam model en/of chatoperator. Voor de duidelijkheid, een chatoperator praat gewoon met mensen, betaald krijgen voor chatten eigenlijk. Een webcammodel doet exact hetzelfde maar dan ook met beeld, in sommige gevallen heeft dit een erotische ondertoon maar de meeste vrouwen weten heel goed de kerels gek te maken zonder ook maar iets te laten zien, dat kun jij ook ;-).

Goed, even terug naar waar we waren. Stel je bent dus chatoperator, wat zouden de valkuilen kunnen zijn en waar moet je rekening mee houden? Om te beginnen, je hebt een computer nodig en eventueel een webcam. Je hebt internet nodig (wie heeft dat tegenwoordig nog niet) en een plek om lekker te kunnen chatten (gezien hoe leuk het is kun je het geen werken noemen) meeste mensen zitten zelfs gewoon lekker met een laptop op bed, de bank of aan de keukentafel, net waar jij het lekkerste werkt. Ben je van al deze gemakken voorzien? Dan kun je aan de bak! Er zijn eigenlijk maar twee valkuilen cq. nadelen voor wat betreft thuiswerken. Ten eerste, je gaat snel veel geld verdienen en dat went! Pas op dat je jezelf geen gigantische luxe leefstijl aan gaat meten, je zult namelijk zien dat je zonder dat je het door hebt aardig wat uurtjes maakt en dat betaald zich fors uit. Als je dat naast je huidige inkomen legt, het is immers extra of misschien op den duur wel volwaardig, dan zijn dat fors pegels. De tweede valkuil is hieraan gerefereerd, namelijk, ‘sla er niet in door’. Zoals ik al zei, je gaat snel en makkelijk veel geld verdienen, elk uurtje dat je werkt betaald zich riant terug, maar weet waar je grens is. Zorg dat je, ook al verdien je fors met elke minuut dat je werkt, niet doorslaat en dagen lang meer dan 18 uur gaat maken. Je sociale prive leven moet er absoluut niet onder lijden.

Genoeg beren op de weg. De voordelen! Dit zijn er veel meer dan nadelen, dat blijkt wel. We sommen de voordelen kort voor je op. De meeste zullen klinken als erg voor de hand liggend, maar goed, je moet ze maar bedenken. Andere voordelen zullen je verbazen, bijvoorbeeld de verdiensten en de betrouwbaarheid. Men ziet het in de buitenwereld nog steeds een beetje als een lugubere business, beetje donker, vaag, wel eens wat van gehoord, etc. Wij maken het transparant! We gaan even uit van thuiswerk als chatoperator:

 • Je bepaald zelf je eigen werktijden
 • Je bepaald dus indirect je eigen verdiensten
 • Je bepaald zelf hoeveel je werkt
 • Je bepaald zelf hoe je het werken inkleed
 • De verdiensten zijn hoog, zeker wanneer je met meerdere mensen tegelijk chat.
 • 3x per maand salaris in plaats van 1x per maand
 • Je hebt leuk contact met andere mensen
 • Je leert nieuwe mensen kennen
 • Het is absoluut betrouwbaar, je werkgever is een kvk geregistreerd bedrijf.
 • Geen geldzorgen meer
 • Geen zoektochten naar een geschikte baan
 • Jij bent in control over je gehele werksituatie
 • Werken waar je wilt, wanneer je wilt.

Betrouwbare partij voor thuiswerk

Wij draaien al een forse periode mee in de wereld van thuiswerk, chatoperators, webcammodellen werven en begeleiden. Eigenlijk is er maar één partij die alle afspraken nakomt. Zo zijn er in het verleden meldingen geweest van partijen die ineens niets betaalden, failliet gingen, de tarieven gingen verlagen, slechte ondersteuning gaven als iets niet werkte. Kortom, allemaal waardeloos.

Gelukkig is er één thuiswerk partij waar wij onze hand voor in het vuur durven steken.

Ze betalen riant, dat moet ook vinden wij, niet alleen om het aantrekkelijk te maken maar ook omdat de mannen en vrouwen er genoeg aan uitgeven om met iemand te chatten of webcammen.

Ze denken mee, bijvoorbeeld door 3x per maand uit te betalen. Ze zorgen voor voldoende aanvoer van mannen of vrouwen die willen chatten, zorgen voor de juiste ondersteuning bij problemen en begeleiden je van A tot Z zodat jij kunt doen wat je wilt doen. Lekker geld verdienen vanuit je eigen huis.

Uitbetalingsfrequentie van thuiswerk

Meeste werkgevers betalen maar één keer per maand je salaris uit. Maar wat nu als jij snel je centjes nodig hebt? Het is toch eigenlijk raar dat je de hele maand werkt voor je eindelijk eens wat krijgt?

Met dit thuiswerk heb je deze problematiek absoluut niet. Drie keer per maand worden jouw tegoeden bijgeschreven op je bankrekening. Je hoeft dus nooit langer dan 10 dagen op je geld te wachten.

Thuiswerk met hoge verdiensten

De verdiensten via het ISLive platform zijn hoog, erg hoog. Het lijkt misschien niet veel maar reken maar eens uit wat je per uur kunt verdienen als je met meerdere mensen tegelijk chat. Het loopt al snel op naar een uurloon wat 6x zo hoog is als wanneer je aan het werk zou zijn in een supermarkt.

Aanmelden voor thuiswerk

Heb je dit artikel goed doorgelezen, dan ben je ongetwijfeld overtuigd en wil je online geld verdienen met thuiswerk. Aanmelden voor thuiswerk doe je door op de link te klikken.